Afşinli hayırsever vatandaşların da katkısıyla Kahramanmaraş Emniyet Asayiş Derneği öncülüğünde alınan 27 araçtan 2’si Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.

Sıfır kilometre 2 aracın Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün farklı birimlerine tahsis işlemleri gerçekleştirildi.

Teslim alınan araçların vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için kesintisiz olarak görev yapan personelin görevlerini daha etkin ve verimli bir şekilde yürütmesine katkı sağlayacağına inandıklarını belirten İlçe Emniyet Müdürü Dr. Ali Semerci, Kahramanmaraş Emniyet Asayiş Derneğine araç alımı için katkıda bulunan hayırseverlere teşekkür etti.

Emniyet Asayiş Derneği'ne iş insanlarının yaptığı hibe ve desteklerle alınan 27 araç, düzenlenen törenle Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edilmişti. Burada yapılan devir teslim töreninde konuşan İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, “Kahramanmaraş ülkemizin en huzurlu illeri arasındadır. Bu şehirde görev yapmanın, bu değerli halka hizmet etmenin her türlü tehlikeye karşı canı pahasına çalışan polisimize destek veren iş adamları, 'biz de sizinle birlikteyiz, suçlunun karşısındayız ve devletimizin yanındayız' mesajını vermiştir. Bu sayede polisimiz, daha seri çalışarak fedakarlık göstererek özveriyle çalışacaktır. Emniyet Asayiş Derneği öncülüğünde ilimizdeki iş adamlarının hibe ve desteğiyle 27 adet araç teşkilatımıza kazandırılmıştır. Araçlarımız terör, narkotik ve asayiş ile mücadelelerde yer alan il merkezi ve ilçelerdeki teşkilatımızın farklı birimlerine dağıtılmıştır" açıklamasını yapmıştı.

Teslim alınan 27 araçtan 2’si Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gönderildi.

Editör: Haber Merkezi