Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ve AK Parti Afşin İlçe Teşkilatı, AK Parti Tanıtım ve Medya Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcülüğü görevine getirilen Mahir Ünal’ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet İlker Çitil, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Sabri Türkkahraman, parti yönetimi ile belediye meclis üyelerinden oluşan bir heyet, Ankara’da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “64. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanımız AK Parti Milletvekili Mahir Ünal’ın MYK’da yer almasından dolayı büyük sevinç duyduk. Milletvekilimiz Mehmet İlker Çitil, AK Parti İlçe Başkanımız, Afşin Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ile İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkan Yardımcımız Dr. Mehmet Tahiroğlu ile birlikte AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Parti Sözcümüz Sayın Mahir Ünal’ı ziyaret ederek tebrik ettik.  Parti Sözcümüz Ünal’ın yeni görevinin hayırlı olmasını Afşin’imiz, Kahramanmaraş’ımız ve ülkemiz için hayırlara vesile olması dileklerimizi iletip kendisi ile çeşitli konularda istişarelerde bulunduk.  Sayın bakanımıza görevinde kolaylıklar diliyorum.” şeklinde konuştu.

AK Parti Afşin İlçe Başkanı Sabri Türkkahraman ise, “Şehrimizin yetiştirdiği değerli siyaset ve kültür insanı, Bakanımız, milletvekilimiz Mahir Ünal'ın AK Parti Merkez Karar Yönetim ve Kurulu üyesi olarak yer almasının şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Mahir Bey, birikimi ve donanımı ile ülke siyasetinde hep ön sıralarda yer almasının yanı sıra hizmet noktasında da her zaman hemşerilerinin yanında ve en büyük destekçisi oldu. Ülkemiz ve bölgemiz için yatırımların artarak devam edeceğine inanıyorum. Bakanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

MYK Üyesi Mahir Ünal ise, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, İlçe Başkanı Sabri Türkkahraman ve belediye meclis üyelerinin ziyaretinden dolayı duygu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.



 

Editör: Haber Merkezi