Uzun süredir vekaletle yürütülen Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü görevine Asaleten TEAŞ İstiklal Ortaokulu Müdür Yardımcısı Asef Arslan atandı.

Afşin’e hizmet edecek olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Arslan, "Verilen görevi layıkıyla yerine getirmek için var gücümle çalışıp, doğup büyüdüğüm Afşin’imize ve sporcularımıza katkı sağlamak için elimden gelenin en iyisini yapacağım.,İlçemizde sadece gençlerin değil yaşlılar ve bayanların da spor yapma hakkı vardır. Bu kapsamda çalışmalarımızı herkesin spor yapma hakkı vardır hedefi üzerine yoğunlaştıracağız” dedi.

Asef Arslan Kimdir?

1974 yılında Afşin’e bağlı Hüyüklü köyünde dünyaya geldi.

İlkokulu Afşinbey İlkokulunda, Orta ve Lise tahsilini ise Afşin İmam Hatip Lisesinde tamamladı.1994-98 yılları arasında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümünden mezun oldu.

1998-2011 yılları arasında Afşin Lisesinde Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yaptı.2011-2014 yılları arasında Afşin İmam Hatip Lisesinde Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yaptı. Arslan son olarak TEAŞ İstiklal Ortaokulunda Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta iken Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğüne asaleten atandı.

 

Editör: Haber Merkezi