2022-2023 eğitim-öğretim yılında hizmete hazırlanan Afşin Final Okulları kadrosunu tamamlamaya başladı.

Girişimleri sayesinde Final Okullarını Afşin’e kazandıran iş insanı Tufan Yanar, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında hizmete başlayacaklarını belirterek,  idareci müdür olarak görevi deneyimli eğitimci Yaşar Doğan’a verdiklerini söyledi.

Yanar, “Asıl hedefimiz eğitime en iyi şekilde katkı sağlamak bunun için en iyi kadroyla öğrencilerimize eğitim vermeyi hedefliyoruz. Bu yolda bizi kırmayıp teklifimizi reddetmeyen Yaşar Doğan Müdürümüze çok teşekkür ederim. Uzun zamanın verdiği tecrübe deneyim ve bilgisini bizimle paylaşacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İdarecilik konusunda geçmiş dönemlerde başarılı olduğunu en iyi şekilde hizmet sunduğunu biliyoruz. Afşin Final Okullarında idareci müdür olarak görevinde başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

Yaşar Doğan Kimdir?

Yaşar Doğan ilk olarak Afşin Lisesinden idarecilik yaptı. Daha sonra Afşin Anadolu Lisesi’nde Matematik Öğretmenliği yaptı ve 2008 yılında emekli oldu. 2008-2012 yılında Elbistan Özel İlkem Güneş Lisesi’nde Müdürlük yaptı. 2012-2014 yılları arasında Afşin Bilgi Anadolu Lisesi’nde kurucu müdürlük yaptı. Özel KPSS kursu Müdürlüğü yaptı.

Editör: Haber Merkezi