Kahramanmaraş genelinde yapılan 12. sınıflar başarı değerlendirme sınavında Afşin Fen Lisesi ilk 10 da 9, ilk 30 da ise 23 öğrenci ile rekor başarı sağladı.

“Başarıyı Okulda Yakaladım” projesi kapsamında Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin birlikte düzenlediği 12. Sınıflar başarı değerlendirme sınavı sonuçları açıklandı.

İlçemizin en başarılı okullarından biri olan Afşin Fen Lisesi Kahramanmaraş genelinde yapılan bu büyük yarışmada göğsümüzü kabartarak yine dikkatleri üzerine çekti.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Afşin Fen Lisesi Müdürü Remzi Yayıcı; “İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin birlikte düzenlediği 12. Sınıflar başarı değerlendirme sınavı sonuçlarına göre ilk onda 9, ilk otuzda ise 23 öğrencimiz dereceye girmiştir. Bu başarı hem öğretmen ve öğrencilerimizi hem de kıymetli velilerimizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Göstermiş oldukları bu başarıdan dolayı öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Ayrıca 13 Mart Pazar günü YGS’ ye girecek tüm öğrencilere başarılar diliyorum” dedi.     

Dereceye giren ilk üç öğrencinin isimleri ve toplam net sayıları hakkındada açıklama yapan Afşin Fen Lisesi Müdürü Remzi Yayıcı öğrencilerden Kübra Mert:139,75, Enes Can Mert;131,75, Kadir Tıraş'ın ise 130 puan aldığını söyledi.

Editör: Haber Merkezi