Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sanayi esnafına maske dağıttı.

Sanayi esnafına ikişerli paketler halinde tıbbi maske dağıtan Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, salgının önüne geçilmesinde koronavirüs tedbirlerine uyulmasının önemine değindi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ilçedeki esnaflarla birlikte en üst seviyeye çıkartmak istediklerini ifade eden Başkan Topaktaş, “ Ülke olarak yeni tip koronavirüs salgını ile mücadele etmeye devam ediyoruz. Odamızca ilk faaliyetimiz ilçemizdeki esnaflarımızın işyerlerini dezenfekte ettirdik. Ardından sanayi esnaflarımızdan başlayarak ikişerli paketler halinde maske dağıtımı yapıyoruz. Maske temini biraz sıkıntılı oldu ama sonunda maskelerimiz geldi. İnşallah hızlı bir şekilde çarşı esnafımız ve mahallelerdeki esnaflarımıza maskeleri ulaştırmak istiyoruz. Tüm esnafımıza iki adet maske vereceğiz. Dağıtım sırasında kapalı olan ve ulaşmadığımız esnaflarımız odamıza uğrayarak maskelerini temin edebilecekler. Esnafımız için elimizden ne gelirse yapmaya devam edeceğiz. Allah’a ülkemizi, milletimizi ve esnafımızı bu salgından biran evvel kurtarması için dua ediyoruz.” Açıklamasında bulundu.

Maskelerini teslim alan esnaflar,  Başkan Topaktaş’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi