Kolukısa, Güven Tazeledi

Afşin Eğitim Bir-Sen Şubesi Olağan Genel Kurulunu yaparak yeni ilçe yönetim kurulunu ve il delegelerini seçti.

Efsus İş Merkezindeki Afşin Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilciliğinde gerçekleştirilen kongreye sendika üyeleri yoğun ilgi gösterirken seçimlerde mevcut ilçe Başkanı Muzaffer Kolukısa güven tazeledi.

Afşin Eğitim Bir-Sen olarak seçim surecini tamamladıklarını ifade eden Afşin Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Muzaffer Kolukısa, " Bugün Yönetim Kurulumuza ve delegelerimize verilen büyük destek ve geniş katılım bizim için en büyük güç ve mutluluk kaynağı olmuştur. Arkadaşlar bizimle birlikte bir dönem daha devam etmemiz yönünde karar verdiler. Bizde bu karara uyarak bu dönem tekrar yönetime aday olduk. Afşin ve bütün eğitim camiası için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Tüm eğitim çalışanlarının haklarını koruma ve sıkıntılarını giderme noktasında bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla çalışacaklarını ifade eden Kolukısa, "Bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm üyelerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyor ve yeni yönetimimizin hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah'tan diliyoruz. Türkiye’nin en büyük sendikasının bir parçası olmak bizlere büyük sorumluluklar ve büyük görevler yüklemektedir. Sendika olarak amacımız sürekli olarak üyelerimizin yanında olmak dertleri ile dertlenmek ve hep birlikte bir güç oluşturmanın yanı sıra ilçemizdeki eğitim sorunlarının çözümü noktasında çalışmalar yapmaktır. Yeni Yönetim Kurulumuza ve il delegelerimize teveccüh gösterip destek olan tüm üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. " açıklamasında bulundu.

Yapılan Genel Kurul sonucunda yeni yönetim şu şekilde oluştu: Muharrem Aycan, Zafer Terzi, Barış Erdoğan, Ahmet Kalay, Bayram Mert, Mehmet Kaya

Kahramanmaraş'ta yapılacak genel kurulda oy kullanacak il delegeleri ise şu şekilde oldu: Muzaffer Kolukısa, Memet Kaya, Muharrem Aycan, Bayram Mert, Zafer Terzi, Ahmet Kalay, Baris Erdoğan, Özlem Peköz, Recep Çitil, Halit Köker

Editör: Haber Merkezi