Afşin'e girişimciler tarafından yeni nesil kahvecilerden Komşu Kahvesi hizmete açıldı.

Atatürk Parkı karşısına açılan Komşu Kahvesi için görkemli bir açılış gerçekleştirdi.

Yeni nesil demleme ve kavurma teknikleriyle servis edilen kahveler ve mönüsü ile tüm yaş gruplarına özel ürünler sunan Komşu Kahvesi içerik, lezzet ve sunum olarak müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyor.

Açılış törenine katılan Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, Komşu Kahvesi adı altında yeni bir iş yerinin daha Afşinli vatandaşların hizmetine kazandırıldığını belirtti.

Komşu Kahvesi sahiplerine helal kazançlar dileyen Budan, “Afşin’de yeni açılan her iş yeri bizleri mutlu etmekte. Bu tarz hizmetler Afşin’de çok nadir bulunuyor ve gerçekten Afşin için eksik bir iş yerinin açılışını gerçekleştirdik. Çok güzel olmuş Rabbim utandırmasın ve helal kazançlar nasip etsin. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. “dedi.

Afşinli hemşehrilerine hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşayan Komşu Kahvesi sahiplerinden Mustafa Cihan ise, “Afşin’de yeni bir iş yeri sahibi olduk. Buraya oldukça emek ettik ve Afşin halkına yakışır bir hizmet binası açtık. Bizlere destek veren ve açılışımıza katılım sağlayan herkese çok teşekkür ediyoruz. Ailenizle ve sevdiklerinizle içeceğiniz sıcak bir kahveyi sizlere hizmet etmekten mutluluk duyarız. Tüm Afşinli hemşehrilerimizi Komşu Kahvesi’ne bekliyoruz." İfadelerini kullandı.

Açılışa Afşin Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ali Gedik, Afşin İlçe Emniyet Müdürü Vekili Bahadır Taphasan, Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahir Turan, AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, AK Parti Afşin İlçe Kadın Kolları Başkanı Hidayet Çakmış, MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç,  Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş,  Kamu ve Kurum amirleri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: Haber Merkezi