Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla sanayi esnafına Türk bayrağı dağıttı.

Afşin Belediye Başkanı Güven, sanayi esnafıyla birlikte dükkanların camlarına asılan Türk bayraklarıyla Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı"na destek verdi.

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Zeytin Dalı Harekatı'nın başarılı bir şekilde yürütüldüğünü söyleyen Güven, "Ülkemiz, askerimiz mazlumlara adalet götürmek ve sınır güvenliğimizi korumak için başlattığı seferimiz devam ediyor. Bizi bir araya toplayan, bir arada tutan değerler var. Bu değerlerin en başından bayrağımız geliyor. Bu bayrağın gölgesini Rabbim bizlerden eksik etmesin. Bizde Afşin Belediyesi ve Sanayi Sitesi esnafları olarak tüm iş yerlerimizi bayrakla donatıyoruz. Esnaflarımızı ziyaret edip bayrak hediye ediyoruz. Türk bayrağını gördükçe bizim moralimiz düzeliyor. Bu bayrağı gördükçe bizim birlik ve beraberliğimiz artıyor." dedi.

Harekata sonuna kadar destek verdiklerini dile getiren Güven, " Toplumun tüm kesimleri ahilik teşkilatından beri esnaflarımız önemli bir görev üstleniyor.  Biz bunları esnaflarımızla birlikte bayrak sevgimizi, birlik ve beraberliğimizi ve seferde olan ordumuza desteğimizi belirtmek üzere iş yerlerimizi bayrakla donatıyoruz. Rabbim ordumuzu muvaffak eylesin. Hem bu dünya da hem ahrette inananlara güzellikler versin. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin inşallah." diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi