Afşin'de, 2018 yılı Milli İstihdam Seferberliği Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecek

İŞKUR Elbistan Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenecek 2018 yılı Milli İstihdam Seferberliği Bilgilendirme Toplantısı, Afşin Belediye Düğün ve Konferans Salonunda 17 Nisan 2018 salı günü saat 14.00'da gerçekleştirilecek.

Konu hakkında açıklama yapan Çalışma ve İş Kurumu Elbistan Hizmet Merkezi Müdürü Hüseyin Açar, toplantıda 2018 yılı Milli İstihdam Seferberliği ile işbaşı eğitim programı, mesleki eğitim kursları, ilave istihdam teşviki ve bir senden bir benden istihdam teşviki hakkında detaylı bilgiler verilerek, katılımcıların sorularının cevaplandırılacağını söyledi.

Afşin'deki işverenleri toplantıya davet eden İŞKUR Elbistan Hizmet Merkezi Müdürü Hüseyin Açar, şunları söyledi:

"Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla başlatılmış olan 2018 yılı Milli İstihdam Seferberliğinin bilgilendirme toplantısı, Çalışma ve İş Kurumu Elbistan Hizmet Merkezi tarafından Salı günü saat 14.00'da Afşin Belediye Düğün Salonun da yapılacak. Toplantı kapsamında 2018 yılı Milli İstihdam Seferberliği ile İşbaşı Eğitim Programı ve Mesleki Eğitim Kursları, İlave İstihdam teşviki, bir senden bir benden istihdam teşviki hakkında detaylı bilgi verilecek. Afşin'deki işverenlere fayda sağlayacak toplantıya katılımlarını rica ediyoruz. "

Editör: Haber Merkezi