Cumhur İttifakı’nın Afşin Belediye meclis üyesi listesi belli oldu. Listede AK Parti'den 15, MHP'den 10 isim yer aldı.

31 Mart Yerel Seçimleri’ne ortak listeyle gitme kararı alan Cumhur İttifakı’nda belediye meclis üyesi listesi belli oldu. AK Parti ve MHP’liler, yoğun çabalar sonucu son şeklini verdiği aday listesini İlçe Seçim Kurulu’na teslim etti.

AK Parti İlçe Başkanı İsmail Safi ve MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, ortak belediye meclis üyesi listesini Afşin İlçe Seçim Kurulu Müdürlü Cihan Süt'e teslim etti.

Seçimlerin hayırlara vesile olmasını temenni eden" Bugün itibariyle MHP İlçe Başkanımız Ersal Koç ile birlikte Cumhur İttifakına ait ortak listeyi İlçe Seçim Kurulumuza teslim ettik. Milliyetçi Hareket Partisi ile kurmuş olduğumuz ittifakın ve 31 Mart'ta gerçekleştireceğimiz seçimlerin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Toplamda 25 asil 25 yedek meclis üyemiz bulunmakta. Asil ve yedek listeden 15 tane AK Parti'den, MHP'den ise 10 adet isim bulunmakta. Birlik ve beraberlik içerisinde Afşin'imizde güzel bir sonuç alacağımıza inancımız tam." açıklamasında bulundu.

MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç ise, " 31 Mart'ta gerçekleştireceğimiz Mahalli İdareler Yerel Seçimlerin vatanımıza, milletimize, Kahramanmaraş'ımıza ve Afşin'imize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Yeni kapı ruhu ile başlayan Cumhur İttifakı 31 Mart akşamında taçlanacak, 1 Nisan sabahı Afşin'de olduğu gibi ülke genelinde başarıya ulaşacağına inanıyoruz. AK Partili kardeşlerimizle iyi bir çalışma yapacağız Afşin'de yüzde 70-80 oy oranına ulaşacağımıza inanıyoruz." diye konuştu.

Cumhur İttifakının Afşin'de Asıl Belediye Meclisi Üyeliği Aday Listesi şu şekilde oldu:

AK Parti Afşin Belediye Başkanı Adayı Mehmet Fatih Güven

1-ÜNAL PEKÖZ

2-KAZIM KILINÇ

3-AYFER ÇERÇİ

4-ÖZCAN ERDOĞAN

5-DURDU GÜLDEN

6-D.MEHMET GÜNEŞLİ

7-HAŞİM KALENDER

8-SERHAT TÜRKMEN

9-HACİ BEKİR MERT

10-CUMA KILINÇ

11-BAYRAM KONAK

12-OSMAN ÖZDEMİR

13-SEYHAN BALTACI

14-HÜSEYİN ÖZEN

15-İSMAİL ŞAHAN

16-MESUT BOZKUŞ

17-SALİH KABAAĞAÇ

18-BARIŞ KIZIL

19-HÜSEYİN KÖŞ

20-BAYRAM TAŞ

21-MUHARREM BOZKURT

22- DURDU ACER

Kontenjan

1- SEBAHATTİN ATALAY

2- AYHAN KARABULUT

3- ÖMER KAYA

Editör: Haber Merkezi