Afşin'de otomobil ile askeri aracın çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, Afşin-Çobanbeyli Çevreyolunun İtfaiye kavşağında meydana geldi. Mehmet A. idaresindeki 27 Z 0535 plakalı otomobil tali yoldan çıkarak çevreyolundan Çobanbeyli Mahallesi istikametine seyreden askeri araca çarptı. Çarpışmanın etkisiyle içinde 3 askeri personel ile 1 korucunun bulunduğu askeri araç takla attı. Askeri araca çarpan otomobil daha sonra çevreyolunun karşısında geçiş bekleyen Mustafa Gök idaresindeki 46 E 4309 idaresindeki otomobile çarptı. Çok sayıda ambulans, emniyet ve itfaiye ekibinin müdahale ettiği kazada 27 Z 0535 plakalı otomobilde bulunan Selver D. ile kızları Dudu, Meral ve Yağmur D. ile askeri araçta bulunan 4 askeri personel yaralandı.

Yarılar olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Afşin Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavileri devam eden yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle çevreyolunda bir süre kontrollü şekilde sağlanan trafik, kaza yapan araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör: Haber Merkezi