Uzun zamandır Afşin’de, beyaz eşya ve dayanıklı tüketim malları sektöründe hizmet veren Afşin Bosch Bayii yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Açılan Bosch Bayiinde Afşin ve çevresindeki tüm beyaz eşya ihtiyacı olan müşteriler en iyi hizmeti bulacaklarına değinen Selahaddin Özdemir,  yeni konseptle ilçeye hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti.

Afşinbey Caddesi üzerindeki yeni yerine taşınarak Afşinli vatandaşlara hizmet etmeye başlayan Afşin Bosch Bayii için açılış töreni gerçekleştirdiklerini ifade eden Özdemir, “ Afşinli vatandaşlarımıza ve Afşin’e daha iyi hizmet verebilmek için mağazamızı yeniledik. Burada olmaktan mutluyuz. Afşin'e böyle bir mağaza kazandırdığımız için sevinçliyiz. İnşallah Afşin halkına hayırlı olur.  Daha çok insana daha kaliteli hizmet üretecek mağazacılık anlayışıyla bu mağazayı da açtık. Buradaki dostlarımıza BOSCH ailesine hayırlı olsun diyorum. Amacımız üstün kalite sunan ürünlerimizi tüm ülkede bütün müşterilerimizin kolaylıkla, yüksek hizmet standardıyla erişmelerini sağlamak. " dedi.

Atlas Sürücü Kursuda aynı yerde hizmet verecek

Afşin'in en eski sürücü kursu firması olan Atlas Sürücü Kursuda aynı yere taşındı.

Özdemir, ayrıca modern eğitim alanları ile göz kamaştıran Atlas Sürücü Kursunun da açılışını yaptıklarını belirtti.

Özdemir, son olarak açılaşa katılan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’e, protokol üyelerine ve tüm Afşinli vatandaşlara teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi