Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, kış hazırlıklarının tamamlandığını kaydederek, oluşturdukları karla mücadele ekipleriyle 24 saat çalıştıklarını kaydetti.
Afşin Belediyesi, meteorolojiden iletilen kar yağışı raporunun ardından karla mücadele ekiplerinin şehrin muhtelif noktalarında konuşlandırıldığı bildirildi.
Ekipler kış boyu teyakkuzda olacağını kaydeden Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, “Afşin’de kış yoğun ve sert geçer. Kar geçmiş yıllara göre çok yağmasa da yoğun bir kış geçiriyoruz. Geçen sene belediye olarak ciddi bir şekilde karla mücadele ederek hemşerilerimizi mağdur etmemiştik, gene bu senede ekiplerimiz hazır bir greyder, iki cisibi ve bir tuzlama ekibiyle. Kapalı yolları anında açmak için arkadaşlarımız hazır bir şekilde beklemekteler. Şuanda kapalı hiçbir yolumuz yok bütün yollarımız açık. Öncelikle hastane yolumuzu 24 saat süreli açık olacak şekilde çalışıyoruz. Kar yağışına ve yolda oluşacak dona karşı tedbirlerimizi alıyoruz. Aynı zamanda okul yollarımızı ve şehir içi servis yollarımızın açık olması için çalışmalarımızı yürütüyoruz. İlçemizde herhangi bir aksaklığa neden vermemek için ekiplerimiz 24 saat çalışmaktalar. Bu çalışmalardan dolayı arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Ekiplerimiz kış boyu teyakkuz halinde olacak. İnşallah herhangi bir aksaklığa meydan vermeden kış mevsimini atlamış olacağız.” şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi