Her geçen günde hizmet ağına bir yenisini ekleyen Afşin Belediyesi, Yeşilyurt Mahallesi Beyyurdu Caddesi'nde asfalt kaplama çalışmalarına başladı.
Asfaltsız yolun, kaldırımsız sokağın kalmayacağını belirten Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Ak Parti Afşin İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile birlikte devam eden çalışmaları inceledi.
Afşin'in yol standartlarını üst seviyeye çıkarılacağını belirten Afşin Belediye Başkanı Güven, " Yeşilyurt Mahallesi, Beyyurdu Caddesi'ndeyiz. Beraberimizde Ak Parti Afşin İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyelerimiz ve belediye meclis üyelerimiz ile birlikte çalışmalarımızı birlikte inceliyoruz. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin alt yapı yenileme çalışmalarının tamamladığı bir caddemiz.  Bu alanda birkaç gün önce ön kazıma ve zemin düzenleme işlemlerini yaptık. Bu caddemizi geçtiğimiz günlerde Kendi Bünyemize dâhil ettiğimiz ve üretime başlayan, saatte 160 ton üretim kapasitesine sahip yeni asfalt üretim tesisimizin ürünleri ile sıcak asfalt kaplama işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Toplamda 2 gün içerisinde tüm hazırlıklarımızı tamamlayarak yol çalışmalarını tamamladık. Hastane geliş istikametimizde olan bu yolumuz önemli bir aksımızdı. Afşin'imize hayırlı olsun diyorum" dedi

Editör: Haber Merkezi