Afşin Belediyesi tarafından kültür hizmetleri kapsamında geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Araştırmacı Yazar Prof. Mehmet Çelik'in konuşmacı olarak katıldığı Ortadoğu; Dünü, Bu Günü ve Geleceği konulu konferansın ardından şimdi ise yine büyük bir Konferans'a ev sahipliği yapıyor.
Adıyaman Müftüsü İmran Kılıç'ın konuşmacı olarak katılacağı ve Hz. Muhammed'i Doğru Anlamak konulu Konferans düzenleneceği bildirildi.

Afşin Belediyesi Düğün salonunda gerçekleştirilecek olan Konferans'ta  'Hz. Muhammed ( S.A.V) 'i Doğru anlamak' isimli konferansın 19 Nisan 2015 Pazar saat:14.00'te Adıyaman Müftüsü İmran Kılıç'ın anlatımı ile gerçekleştirilecek.  Konferansların ve değerli hocaların katılımları ile gerçekleştirildiğini ve bu tür kültür faaliyetlerin arttırılarak devam edeceğini belirten Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven;" Vatandaşlarımıza değer veriyoruz. Bilinçlenmek ve geleceğe karşı bakış açılarının önemli ölçüde değişimine katkı sağlayacağını düşündüğümüz tüm etkinliklerde bizlerde sosyal faaliyetlerimizi, kültürel etkinliklerimizi fırsat buldukça yaparak halkımızın her zaman yanında olacağız. Hocamız İmran Kılıç'ın güzel anlatımının olacağı bu büyük organizasyona tüm halkımızı bekliyor esenlikler diliyorum" ifadelerini kullandı.
Editör: Haber Merkezi