Afşin’de  yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Afşin Belediye Başkanı ve belediye meclis üyeleri Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayip Erdoğan’ı desteklemek amacıyla basın açıklaması düzenledi.
Afşin Belediye Parkında düzenlenen basın toplantısında konuşma yapan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, 11 Ağustos sabahında yeni Türkiye’nin temellerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile atılacağını kaydetti.
Güven, “Bildiğiniz gibi önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Bu Cumhurbaşkanlığı seçiminde milli birliği temsil edecek kişiyi ilk defa halkımız seçecek.  Büyük Türkiye için, güçlü Türkiye için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan diyoruz. Bizler Afşin Belediyesi olarak burada bulunan Belediye Meclis üyelerimiz ile birlikte Genel Başkanımız Recep Tayyip  Erdoğan’ı  yanında bu yolda birlikte yürüyerek, Afşin için, milletimiz için hatta tüm Müslümanlar için Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip  Erdoğan’ın  Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyoruz.  Ülkemizin yanı başında analarımız, evlatlarımız, kardeşlerimiz ölüyor. Mısır’da, Suriye’de, Doğu Türkistan’da, Gazze’de, Filistin’de büyük bir vahşet yaşanıyor. Bu zulme dur demek için, mazlumların lideri, ezilenlerin gür sesi olan Erdoğan’ın “Cumhurun”  başına geçmesini istiyoruz. Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan her türlü entrikalara, her türlü baskılara göğüs gererek 12 yıl boyunca ülkemizi baştan inşa etmiştir.Yolculuğun canı Yaradan'a, kuru toprağa can verene olduğunu unutmadan kahtı rical’lere rağmen nizamı alem davasının bayraktarlığını yapmıştır. Sağlıktan tarıma, ulaşımdan ekonomiye ülkenin birçok sorununa neşter vurmuş, ülkemize adeta sihirli bir değnek ile dokunmuştur. Bizler bugün burada Genel Başkanımızın seçim kampanyasına destek vermek için varız. Eminiz ki 11 Ağustos sabahı yeni Türkiye’nin temelleri Recep Tayyip  Erdoğan’ın  Cumhurbaşkanı olmasıyla atılacaktır. Artık, söz milletimizin. İnşallah bir kez daha Sayın Genel Başkanımızın yanında olduğumuzu göstereceğiz. 10 Ağustos’ta yeni Türkiye’nin inşasının devam etmesi için, özgürlük için, demokrasi için, her alanda hızla gelişen bir Türkiye için Cumhurbaşkanımız  Erdoğan diyeceğiz. Rabbim Cumhurbaşkanlığı seçimini ülkemize, milletimize ve şehrimize hayırlı kılsın” dedi.
 
 
 
Editör: Haber Merkezi