23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Afşin Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler Tiyatrosu çocuklardan büyük ilgi gördü.

Afşin Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleşen Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler isimli tiyatro gösterisinde anasınıfı, okulöncesi ve birinci sınıf öğrencilerinden oluşan yüzlerce çocuk tiyatroyla buluştu.

Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler isimli tiyatro gösterisi çocuklardan büyük beğeni topladı. Etkinliğe Afşin Belediye Başkanı Yardımcısı Nusret Kararaş, Afşin Belediyesi Kültürel ve Sosyal İşler Müdürü Alpaslan Arıkan, Afşin Belediyesi Engelliler Eğitim ve Kültür Merkezi Müdürü Sevgi Şahan ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler tiyatro ekibi, çocuklara sağlıklı beslemenin önemi, çevreyi korumanın önemi ve dürüstlüğü öğreten oyunlarıyla büyük beğeni topladı.

Sahnelenen tiyatro gösterisinin ardından açıklama yapan Afşin Belediyesi Başkan Yardımcısı Nusret Karataş, “23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. Bizlerde geleceğimiz olan çocuklarımıza en güzel yarınları bırakmak için elimizden geldiğince ilçemize bölgemize hizmet etmeye çalışıyoruz. Afşin Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yılda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle çocuklarımız için çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Bu kapsamda, çocuklarımız için bu yılda bir çocuk tiyatrosu ile buluşturmanın mutluluğunu yaşadık. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemizin katkıları ile organize ettiğimiz Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler tiyatro gösterisi çocuklarımızdan büyük ilgi ve alkış toplandı. Sadece ilçede yaşayan çocuklarımız değil, Büyükşehir yasası ile mahallemiz haline gelen köy ve kasabalardaki ilkokullarımızda öğrenim gören çocuklarımız bu tiyatroyu izlediler. Ben bu vesileyle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha kutluyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi