Afşin Belediye Başkanvekili Yalçın Çelebipekin, Afşin Belediyesi’nin tüm ekip ve ekipmanlarıyla sert kış koşullarına yönelik hazırlıkları tamamladığını kaydetti.
 
Afşin Belediye Başkanvekili Yalçın Çelebipekin, kış aylarının kendini göstermesiyle beraber ilçede yoğun kar yağışı ve buzlanmaya karşı gerekli önlemlerin alındığını belirtti.
Hayatı olumsuz etkileyen buzlanmaya karşı ekiplerin 24 saat aralıksız hizmet verdiğini belirten Başkanvekili Yalçın Çelebipekin, özellikle şehir merkezi ve diğer kesimlerinde vatandaşın güvenliği için yoğun bir çalışma içine girdiklerine dikkat çekti. Öncelikli olarak trafiğin yoğun olduğu bölgelerde buzlanmaya karşı mücadele başlatacaklarını vurgulayan Başkanvekili Yalçın Çelebipekin, karla kapanan yolların açılması konusunda belediye ekiplerinin özel hassasiyet gösterdiklerini belirtti.
İlçede trafiğin aksamaması için buzlanmaya karşı önlemlerinde alındığını kaydeden Çelebipekin, “1 adet greyder, 3 iş makinesi, kepçe, traktör ile  ilçemizin merkez ve diğer kesimlerindeki mahallelerinde çalışmalarımızı 24 saat hizmet verecek şekilde yoğunlaştırmaya devam ediyoruz. Afşinli vatandaşlarımızın içi rahat olsun, bizler tüm ekip ve ekipmanlarımız ile kışa hazırız.”dedi.
                                                                                                 
Editör: Haber Merkezi