Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Afşin Belediye Başkan Yardımcısı Nusret Karataş, " Afşin Belediyesi bu ramazan ayında muhtaç vatandaşlarımız için çalışma başlattık ve ramazan ayı boyunca her gün bin kişiye yemek ikramında bulunduk." Dedi.

Karataş'tan, Afşinli iş adamları ve esnaflara teşekkür.

Ramazan ayı boyunca Afşin Belediyemizin iftar sofrasını 30 bin'e yakın vatandaşımızla paylaştık diyen Karataş, " Afşin Atatürk Parkında vermiş olduğumuz iftar yemeklerinin organizasyonlarını bizler sağladık fakat sponsor olarak Afşin'deki iş adamlarımız ve esnaflarımız bizlerden desteklerini esirgemedi.

Bütün mali sorumluluğu üstlendiler. Bütün iftar yemeklerine Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven ile birlikte bir çoğuna katıldık. İftar sofrasında o insanlarla beraber olmak ayrı bir mutluluktu, bunu da Allah'a şükür anlımızın akıyla yaptık.

İftar sofrasına katkısı olan ve emekleri olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki ramazanlarda da bu güzel etkinlikler devam eder." diye konuştu.

İlçe merkezinde verilen bütün yemekleri sponsorların karşıladığını ifade eden Karataş, " Afşinli hayırsever esnaflarımız ve işadamlarımız mali noktada bizlere ciddi destekte bulundu. 29 gün boyunca verilen iftar yemeklerinin maliyetinin 100 bin tl gibi bir rakam olduğunu belirtmek istiyorum ve bu masrafların tamamı 39 hayırsever esnafımız tarafından karşındı."dedi.

Afşin Belediyesi olarak çevre mahallelerde de iftar yemekleri verdiklerini belirten Başkan Yardımcısı Karataş, "İftar yemeğini sadece ilçe merkezinde vermedik çevre mahallelerimize de misafir olduk. Altaş, Nadır, Ortaklı ve Sevin grubu gibi bir çok mahallelerimizde iftar sofrası kurarak bu sevinci vatandaşlarımızla paylaştık."açıklamasında bulundu. 
Editör: Haber Merkezi