Afşin Belediyesi, halka daha iyi ve hızlı bir şekilde hizmet verebilmek adına araç filosuna 2 yeni araç daha ekledi.

Afşin Belediyesi,  Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün hizmetinde kullanılmak üzere aldığı 1 adet paletli mini ekskavatör ve 1 adet asfalt silindir aracıyla araç filosunu güçlendirdi.

Afşin Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipmanına kazandırılan Plaletli Mini Ekskavatör ile yeşil alan düzenleme ve ağaçlandırma çalışmaları daha seri bir şekilde sürdürülecek. Alınan dev silindir ile Fen İşleri Müdürlüğünün sıcak asfalt çalışmaları daha da hızlı ve kaliteli olacak.

Mini ekskavatör ve dev silindirin araç filosuna katılması nedeniyle açıklama yapan Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Araç filomuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Çağın gerektirdiği araç ve gereçlerle çalışmalarımızı sürdürmek istiyoruz. Böyle olunca da işlerde zamandan kazanıyoruz, zor işleri çok daha kolaylıkla tamamlıyoruz. Uzun zaman dilimlerinde tamamlanabilecek işleri yeni araçlarla çok daha kısa sürede tamamlıyoruz”

Afşin’de önemli hizmetler yapıldığını belirten Başkan Güven, yeni araçla Afşin halkına daha güzel hizmetler verileceğini kaydetti.

Başkan Güven, “Hemşerilerimize daha iyi hizmet sunmak ve ilçemizi geleceğe hazırlamak için hep birlikte çalışıyoruz. Belediyemiz araç filosuna 1 adet daha silindir daha dahil ettik. Alınan bu araçla daha kaliteli ve hızlı hizmet edebilecek bir araca sahip olduk. Hizmet alanımız geniş olduğu için yeni araçlara ihtiyaç duyuyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün büyük bir iş yükünü alacak çok önemli bir aracı filomuza dahil ettik. Kendisi küçük fakat çalışma alanı ve görevi çok büyük. Paletli Mini Ekskavatör ile Park ve Bahçeler Müdürlüğünün yeşil alan çalışmaları, rekreasyon alanlarının düzenlenmesi ve özellikle de meyilli arazide yapılacak ağaçlandırma çalışmalarında teraslama yapmak için son derece elverişli olacak. Yeni iş makineleri Afşin'imize hayırlı olmasını temenni ediyorum" açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi