Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Afşin'in hak ettiği hizmeti alabilmesi için çalışmaları sürdürdüklerini belirterek, belediye araç filosuna 3 yeni araç aldıklarını kaydetti.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, makine parkında 3 yeni aracı basın mensuplarına tanıttı. Belediye kurban kesilerek 950 bin TL’ye alınan 3 yeni araç hizmete sunundu.

Konu hakkında açıklama yapan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Makine parkına kattığımız 3 tane yeni aracımız vardı. Bunlar için kurban kestik. Kurbanımızın amacı, Allah’a hamt ediyoruz böyle bir fırsatı bizlere verdiği için, ikincisi de Rabbim kazalardan, belalardan hem çalışanları hem de Afşinlileri korusun. Aldığımız araçlardan iki tanesi daha önce belediyemizin makine parkında olmayan araçlardı. Bunlardan bir tanesi asfalt silindiri diğeri ise, yol yapımında olmazsa olmazı finisherdi. Maliyeti oldukça büyük bir makine. Fakat bu olmadan da yol yapamıyorsunuz. Daha önceleri bir finisherimiz vardı fakat 3 metre serim kapasitesine sahip. Sık sık da arkadaşlarımızdan aldığımız bilgilere göre arıza veriyordu. Sağlıklı ve standartlara uygun yol yapmak imkânsızdı. O tür finisherler artık kaldırım yapmakta kullanılıyor. Yeni aldığımız finiser7,5 metre serim kapasitesine sahip. Yakında yol yapımına başlayacağız. Afşin’e hayırlı olsun. Afşin hak ettiği hizmetleri alacak. Hizmet üretmeye devam ediyoruz. Hemşehrilerimizden dua bekliyoruz. Biz dualarıyla daha güzel işler yapacağız. Yaklaşık 3 aracımızın maliyeti 950 bin TL. Biz seçimler öncesine halkımıza, “Afşin’i yeniden yeşil Afşin yapacağız”, “Nitelikli parklar yapacağız” diyerek söz vermiştik. Özelikle park ve bahçe hizmetlerinde kullanılmak üzere mini bir traktör aldık. Bu araçla rahatlıkla park ve bahçelerde işlem yapabiliyoruz. Afşinli hemşehrilerimiz bizlere dua etsinler ve bizleri izlemeye devam etsinler diyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi