Çalışmalarında hız kesmeden devam eden Afşin Belediyesi, Alpaslan Mahallesinde yol yapım çalışmalarına başladı.

Alpaslan Mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, çalışmaların kısa sürede tamamlanarak örnek bir mahalle olacağını söyledi.

Belediye hizmetlerini bütün mahallelerin alacağını belirten Belediye Başkanı Güven, "Alpaslan Mahallesi belediye hizmetleri anlamında daha önce hizmet alamamış mahallelerimizden bir tanesi. Alt yapı çalışmalarının tamamlanması ile beraber sıcak asfalt çalışmalarına başlıyoruz. Şu an itibariyle yolun zemin alt yapı çalışmalarını yapıyoruz. Filler ’ini seriyoruz. Çok kısa süre içersinde de asfalt asfaltını tamamlayacağız, zaten standartlarımız belliydi 10 metrenin altındaki yollar kilit parke daha geniş yollar ise asfalt olacaktı. Asfalt olan yerler, kilit parke olan yerler gördüğünüz gibi tek, tek hazırlanıyor. Ekiplerimiz çalışmalarına başladılar. İnşallah kıştan önce buranın işlerini tamamlayacağız. Söylediğimiz gibi Alpaslan Mahallesi belediye hizmetlerinden en az faydalanan bir mahalleydi. Bu çalışmalarımız ile Belediye hizmetlerimizden hak ettiği yatırımı alan bir mahallemiz haline gelecek. Çalışmalarımız tüm mahallelerimizde devam ediyor” diye konuştu.

Yılsonuna kadar çalışmalarımız bitecek;

Yılsonuna kadar tüm ana arterlerde çalışmalarını tamamlamayı hedeflediklerini belirten Başkan Güven sözlerine şöyle devam etti;”

Büyükşehir KASKİ alt yapı çalışmalarını bitirmesini takip ediyoruz. Tamamlanan yerlerde hızla bizler üst yapı çalışmalarına başlıyoruz. Yılsonuna kadar inşallah Rabbim izin verirse tüm ana arterlerimizde sıcak asfalt ve kilit parke kaplama çalışmalarımızı bitirmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu. 

Editör: Haber Merkezi