Kahramanmaraş 1.Amatör B Grubu’nda mücadele eden Afşin Belediye Spor ilk maçını Türkoğlu Belediyesporla yapacak.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü sentetik futbol sahasında oynanacak maçta Afşin temsilcimiz, Türkoğlu Belediyespor karşısında 3 puanı kovalayacak.

Afşin Belediye Spor ‘un Kahramanmaraş 1.Amatör B Grubunda mücadele ettiğini ve lig fikstürünün belirlendiğini söyleyen Afşin Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Asef Arslan, ilçe temsilcisinin ilk maçına Afşinli vatandaşları davet etti.

4 Kasım Pazar Günü saat 13.00’da oynanacak olan maç için sentetik futbol sahasında yedek kulübelerini ve kalelere onarım bakım yaptıklarını aktaran Arslan, maça hazır olduklarını belirtti.

Arslan, “Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü sentetik futbol sahamızdayız. Pazar günü oynanacak Afşin Belediye Spor Kulübü ile Türkoğlu Belediye Spor Kulübü arasında gerçekleştirilecek futbol maçı hazırlıklarını yapıyoruz. 4 Kasım yani Pazar Gün saat 13.00’da Afşinli tüm sporseverleri sahamıza bekliyoruz. Hafta sonu oynanacak futbol müsabakası için tahriş olan yedek kulübelerimizi yeniliyoruz. Kalelerimizin tamir onarım ve bakımlarını yapıyoruz. Yani hafta sonu oynanacak olan futbol müsabakasında güzel bir ortamda oynanması için hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Pazar günü hazırız diye düşünüyorum. Sahamız çok güzel, imkânlar çok güzel, inşallah bu güzellikler içerisinde güzel bir müsabaka olması temennisiyle tüm Afşinli vatandaşlarımızı müsabakayı izlemeye davet ediyorum” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi