Afşin Neşve Kafede düzenlenen programda, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatihi Güven’e, Kahramanmaraş Baro Başkanı Muhammet Burak Gül’e, Afşin Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Nadir Güneşli’ye,  gazete, televizyon, ajans, yerel medya temsilcileri ve avukat katiplerine şilt takdim edildi.

Programın açılış konuşmasını yapan Avukat Mehmet Turan, “2014 yılından buyana Afşin Baro Temsilcisi olarak görev yapmaktayım. Onur ve gururla yürütmüş olduğum bu görevi baromuza yeni bir ses ve heyecan gelmesi düşüncesiyle, meslektaşlarımızın önünü açmak için devretmeye karar verdim. Baro Temsilciği seçimlerine çok az bir süre kaldı ve bu dönem aday olmayacağım.” dedi.

- Turan’dan, Baro Başkanı Gül’e Açık Destek

Yaklaşan baro seçimleri öncesinde Kahramanmaraş Baro Başkanlığına tekrar aday olan Avukat Muhammet Burak Gül’e açık destek veren Turan, şu ifadelere yer verdi:

“Görev ve meslek hayatım sürem boyunca bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Kahramanmaraş Baro Başkanımız Avukat Muhammet Burak Gül’e Afşin’e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonrada başarılarının devamını diliyorum. Baro başkanlığı görevine devam etmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğimizin de bilinmesini istiyorum.”

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’e teşekkür eden Turan, “Belediyemiz, başkanımız her zaman Afşin Barosuna destek oldu. Avukatlar olarak, Afşin’imize yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

- Turan’dan, Basın Camiasına Teşekkür ve Şilt

Afşin’de görev yapan gazete, televizyon, ajans ve yerel medya temsilcilerine teşekkür eden Turan, “Afşin’imizde önemli hizmetlerde bulunan ve görev sürecim boyunca uyumla çalıştığımız basın camiasından arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yerel basın bizler için çok önemli. İlçemizdeki gelişmelerin halka iletilmesi açısından önemli bir görev ifa ediyorlar. Bu veda ve vefa programında Afşin Baro Temsilciliğine desteklerinden dolayı yerel medyamıza da teşekkür etmek istedik. Basın mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyorum.” açıklamasında bulundu.

Daha sonra konuşma yapan Kahramanmaraş Baro Başkanı Burak Gül ise, “ Afşin’e olmaktan dolayı mutluyum. Bu programı düzenleyen meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. Afşin Baro Temsilcimiz Mehmet Turan ile 2 yıl birlikte görev yapma şansımız oldu. Mesleğimiz, Afşin’imiz ve baromuz adına her türlü fikir alışverişinde bulunduk. Mehmet Bey’in tecrübelerinden ve bilgi birikiminden her zaman istifade ettik. Baro Temsilcimiz Mehmet Turan’a Afşin’e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven de, “Afşin Baro Temsilcisi Turan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İlçemizde görev yapan avukatlarımızdan bizler memnunuz. İki dönem boyunca belediye başkanı olarak görev yapıyorum ve hiçbir avukat arkadaşımızla karşı karşıya gelmedik. Süreç her zaman birlikte ve uyum içerisinde devam etti. Tüm hukuk camiamıza teşekkür ediyorum” dedi.

Programın sonunda Afşin Baro Temsilciliğine adaylığını açıklayan Avukat Durdu Alp ve Avukat Oğuzhan Erüstün kısa bir konuşma yaptı.

Editör: Haber Merkezi