Afşin Baro temsilciliği, Afşin Adliyesinde bir süredir görev yapıp tayini çıkan Cumhuriyet Savcısı ve hakimler için bir veda yemeği düzenlendi.

Afşin’ Adliyesinde 3 yıl görev yapan Cumhuriyet Savcısı Mesut Yazgan, Cumhuriyet Savcısı Sevcan Gözümoğlu, Hakimler Fatih Aydın, Hülya Gürlek ve Mehtap Erik için Afşin Baro Temsilciliği veda yemeği organize etti.

Pasha Restoranda düzenlenen veda yemeğinde açılış konuşmasını gerçekleştiren Afşin Baro Temsilcisi Av. Mehmet Turan, Afşin Adliyesine veda eden hakim ve savcılara bir memleketlerinin de Afşin’de olduğunu söyledi.

Baro Temsilcisi Turan, konuşmasında şöyle devam etti:

“Afşin’den gidecek olan hakim ve savcılarımız için bir yemek organize ettik. Bütün arkadaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Arkadaşlarımıza, katiplerimize, memurlarımıza ve hakim savcılarımıza herkese teşekkür ediyoruz. Güzel bir manzara. Güzel ve huzurlu çalışma ortamında 3 yılı geride bıraktık. Bizleri, Afşin'i güzel hatırlamanızı arzu ediyoruz. Afşin’de olduğu gibi bundan sonra ki görev yerlerinizde de mutlu huzurlu günler geçirmenizi diliyoruz"

Daha sonra konuşma yapan Cumhuriyet Savcısı Mesut Yazgan ise, " İnsan hayatında hatırlanmak, önemsenmek yaptığı hizmetler dolayısıyla minnetle anımsanmak güzel bir şey. Hepinize teşekkür ederiz. Türk vatandaşı olarak özellikle hakim ve savcı arkadaşlarım adına, personellerimiz adına aynı zamanda Afşin Baro Temsilciliğimiz adına canı gönülden teşekkür ediyorum. Afşin'e elimizden geldiği kadar en iyi hizmeti vermeye çalıştık. Teşekkür ederiz sağ olun var olun." diye konuştu

Yemeği organize eden Afşin Baro Temsilciliğine ve adliye personeline teşekkür eden Hakim Hülya Gürlek, "Afşin'de 3 yılımız burada, sizlerle çok mutlu ve huzurlu geçti. Bu yemeği organize eden herkese ve gelenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çok duyguluyum hepinizi Allah’a emanet ediyorum. "dedi.

Afşin'den mutlu ve geride güzel anıtlar bırakarak ayrıldıklarını dile getiren Hakim Fatih Aydın ise, "Her vaktin her nasibin vakti nesil olduğu gibi bizlerinde süresi Afşin’de doldu. Yaklaşık 3 yılı burada mutlu ve huzurlu bir şekilde geçirdik. Bu sürenin huzurlu ve mutluluk içerisinde geçmesine vesile olan değerli arkadaşlarımın hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin, benden yana hakkınız varsa helal olsun. Burdur’da da bir evinizin olduğunu unutmayın, yolunuz düşerse her zaman beklerim. Hepinize çok teşekkür ediyorum. " açıklamasında bulundu.

Afşin'i çok benimsediğini ve ikinci bir memleketinin Afşin olduğunu ifade eden İlçe Seçim Müdürlüğü Personeli Çiğdem Aydın, " Artık benim memleketlerimin arasında Afşin’de var. Bana nerelisin diye sorduklarında bundan sonra Afşinliyim diyeceğim. Buraya ilk geldiğimde ben çok ağladım ve bana dediler ki biz Afşin’e gelenler için şöyle diyoruz. “Buraya gelen iki kere ağlar, bir geldiği için, bir de giderken” Hakikaten giderken de ağlayacağım. Çünkü burada çok güzel şeyler yaşadım. Sizleri tanımak inanın beni çok mutlu etti. Dilerim Allah’tan hep iyi insanlarla karşılaşın. Bu yapılan etkinlik için çok teşekkür ediyoruz. Sağ olsunlar var olsunlar. Bizi onure ettiler. Çok teşekkür ediyoruz. Gidecek olan hakim ve savcılarımızın da yeni görevlerinde başarılar diliyorum. " açıklamasında bulundu.

Son olarak konuşma gerçekleştiren Hukuk Mahkemeleri Yazı İşleri Müdürü Mikdat Çevik, tayini çıkan hakim ve savcıların Afşin’de geçirmiş oldukları 3 yıllık zaman zarfının çok çabuk geçtiğine değindi.

Çevik konuşmasında şunları söyledi;

“Aramızdan ayrılacak olan savcı ve hakimlerimizin veda yemeğinde toplanmış bulunmaktayız. Tayini çıkan savcı ve hakimlerimiz dün geldiler ve bugün gidiyorlar. 3 yıl göz açıp katıncaya kadar geçti. Dileğim, Afşin’de olduğu gibi bundan sonra ki görev yerlerinizde hoş bir seda bırakmanızdır.” Dedi.

Yemeğin ardından Afşin’de tayini çıkan Cumhuriyet Savcısı Mesut Yazgan, Sevcan Gözümoğlu, Hakimler Fatih Aydın, Hülya Gürlek, Mehtap Erik ve İlçe Seçim Müdürlüğünde Memur Çiğdem Aydın'a Afşin Barosu tarafından plaket takdim edildi.


 

Editör: Haber Merkezi