Afşin Baro Temsilcisi Av. Mehmet Turan ve Afşin Baro Temsilciliğine üye olan avukatlar, mesleğe yeni başlayan Av. Halil Kanat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Avukat Halil Kanat’a ziyarette bulunan Afşin Bora Temsilcisi Mehmet Turan, avukatlık mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu belirterek mesleğe yeni başlayan avukatları ziyaret etmeyi geleneksel hale getireceklerini söyledi.

Turan, “Mesleğe yeni başlayan arkadaşımız Avukat Halil Kanat Bey’i diğer avukat arkadaşlarımızla beraber ziyarete geldik. Avukatlık mesleği kutsal bir meslektir. Yargının savunma ayağını oluşturur. Yani bir tarafta yargı ayağı varken, diğer tarafta savunma ayağı da avukatların üzerinedir. Afşin Baro Temsilciliği olarak Av. Halil Bey’e aramıza hoş geldin diyor, hayırlı bol kazançlar diliyoruz. Bu gelenek Afşin’de inşallah devam edecek. Yeni mesleğe başlayan arkadaşlarımızı meslektaşlar olarak ziyaret ediyoruz. Halil Bey’e bu vesileyle mesleğinde güzel yıllar diliyorum” dedi.

Afşin Baro Temsilciliği üyesi Avukat Bayram Arslan ise, meslektaşı Av Halil Kanat’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Arslan, “Halil Bey’e yeni iş yerinde başarılar diliyorum. Hem özel yaşamında hem de meslek yaşamında huzurlu, mutlu, bol kazançlı bir hayat sürmesini temenni ediyorum. Tüm arkadaşlarımızın adına da misafirperverliğinden dolayı da Halil Bey’e teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Av. Halil Kanat, “ Bütün meslektaşlarıma ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.  İnşallah hep birlikte bir ömür bu mesleği sürdüreceğiz” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi