Hafta sonu Yediler İş Merkezindeki dernek merkezinde gerçekleştirilen toplantıda, Divan Başkanlığına Ahmet Karslı seçildi. Yönetim ve denetim kurulu raporlarının kabul edilmesinin ardından seçimlere gidildi.

Mevcut başkan Hacı Ali Bektaş adaylığını açıklamadığı seçimde Abdullah Öztürk ve Alpaslan Topuz'un listesi yarıştı. 291 üyesinin bulunduğu Afşin Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübünün Dernek Başkanlığı seçiminde 250 oy kullanıldı. 140 üyenin oyunu alan Abdullah Öztürk başkanlığa seçilirken diğer aday Alpaslan Topuz 107 oy aldı. Seçimde 3 oy ise geçersiz sayıldı.

Seçimin ardından teşekkür konuşması yapan Afşin Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü'nün yeni Başkanı Abdullah Öztürk, Afşinli avcıların birlik beraberlik ve beraberliğini sağlayacağını söyledi.

Eski Kulüp Başkanı Hacı Ali Bektaş'a teşekkür eden Öztürk, "Derneğimize hizmet eden ve buralara getiren, emekleri bulunan herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca seçimde bize destek veren ve vermeyen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Kulübümüzde birlik ve beraberliği sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Av ve yaban hayvanlarını ellerinden geldiği imkanlar doğrultusunda koruyacağız." diye konuştu.

Başkan Öztürk'ün, yeni yönetim listesi sırasıyla şu isimlerden oluştu:

"Adem Kara, Murat Akbulut, Hasan Kaçar, Merva Koçer"

Editör: Haber Merkezi