AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak:
“Afşin AK Parti döneminde önemli yatırımlar aldı”
 
 
AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, Afşin Devlet Hastanesi’nde inşaatı devam eden yoğun bakım ve ameliyathanede incelemelerde bulundu.  
 
AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, Afşin Devlet Hastanesi Başhekimi İsmail Çelik’i makamında ziyaret etti. Kaynak ziyaret sonrası Afşin Devlet Hastanesi’nde inşaatı devam eden yoğun bakım ve ameliyat hanede incelemelerde bulundu.
 
Yapılan ziyaret ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, “ Afşin Devlet Hastanemizin Başhekimi İsmail Çelik Bey’i makamında ziyaret ettik. Ziyaret sonrası Afşin Devlet Hastanemizde inşaatı devam eden yoğun bakım ve ameliyathanede incelemelerde bulunduk. Afşin sağlık konusunda ciddi anlamda yatırımlar almayı sürdürüyor. İşte şuanda gezdiğimiz ameliyathane ve yoğun bakımın yaklaşık maliyeti 3 milyon TL. Aldığım bilgilere göre kısa zamanda bu inşaat tamamlanıp Afşin halkına hizmet verecek. Diğer taraftan da ek binamızın inşaatı da tamamlanmak üzere. Bu hizmetlerin bizlere, Afşin’e ulaşmasında emekleri geçen AK Partili Milletvekillerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
 
Editör: Haber Merkezi