Afrşin'de Zeytin Dalı Harekatında kahramanlık destanı yazan Mehmetçiklerimizden Afşin halkına ve Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'e selam geldi.

Afşinli askerlerimiz, terör örgütünün inlerine atılan roketatar mühimmatına  "Afrin'den Afşin halkına selam olsun" ve "Afrin'den Afşin Belediye Başkanı M. Fatih Güven'e selam olsun" yazarak selam gönderdi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK-PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlattığı 'Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Afşinli asker, terörle mücadelede kullanılan roketatar mühimmatının üzerine Afşin halkı ve Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'in adını yazarak selam gönderdi.

Afrin'den gönderilen selam ile duygulandığını ifade eden ve "Aleykümselam" diyen Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven,"Afrin'de ülkemizin ve milletimizin bekası için, birlik ve beraberliği için destanlar yazan şanlı Türk Ordumuzun kahraman askerlerinden selam aldık. Askerimizin bu selamını orada canları pahasına mücadele eden tüm askerlerimizin selamı olarak görüyor ve Afşin halkı adına alıyorum. Allah Afrin'de 'Zeytin Dalı' operasyonunda bulunan kahraman güvenlik güçlerimize güç ve kuvvet versin. Ülkemizin birlik ve beraberliği için yapılan bu operasyon inşallah ordumuzun zaferi ile sonuçlanacaktır. Dualarımız her daim orada mücadele veren kahramanlarımızladır. Afrin'deki "Zeytin Dalı" operasyonunda kahramanca mücadele eden tüm güvenlik güçlerimize bizler de dualarımızı yolluyoruz. Rabbim onları korusun" açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi