Afişin Esnaf ve Sanatkarlar Odasının Geleneksel hale getirdiği İftar Yemeği bu yıl da büyük bir katılımla gerçekleştirildi. 

Meka Royal Otel’de düzenlenen iftar yemeğine, Jandarma Yüzbaşı Mehmet Demir, Afşin İlçe Emniyet Müdürü Recep Emol, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar odaları birliği başkan vekili Hacı Mustafa Öz, AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık, Afşin Ziraat Odası Başkanı Hasan Akpınar, Şoförler Odası Başkanı Adnan Kabaağaç, Türkoğlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Derviş Türk, BBP İlçe Başkanı Ecevit Kavak ve Esnaf Sanatkarlar Odası üyesi olan esnaflar katıldı.


Yemek sonrası yapılan duanın ardından kürsüye gelen  Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, selamlama konuşması yaparak, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olduğunu söyledi.


Oda olarak düzenledikleri iftar programında esnaflarla bir arada bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını söyleyen Başkan Topaktaş, “ Burada esnaflarımız arasındaki ilişkileri pekiştirmenin yanında birlik ve beraberlik mesajı verdiğimize inanıyorum.  Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak geleneksel hale getirdiğimiz iftar buluşmalarına devam edeceğiz.” dedi.

Afşin esnafının her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini ifade eden Topaktaş, “ Bizlerin bu birliği ve dayanışması hiçbir zaman bozulmasın. Çünkü esnaf kardeşlerimizle dayanışma içerisinde olduğumuz müddetçe bizlerin önünde kimse duramaz. Esnaf Odamızın kapısının her bir esnafımıza açık olduğunu ve sizlere hizmet etmek için burada bulunduğumu bir kez daha belirtmek istiyorum. Davetimizi kırmayarak gelen bütün Afşin esnafına ve protokol üyelerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

- Başkan Topaktaş’tan, Karakız’a Teşekkür

Meka Royal Otel’i Afşin’e kazandıran Mehmet Karakız’a teşekkür eden Esnaf Odası Başkanı Hakan Topaktaş “Afşin’in en önemli eksikliklerinden biri olan otel ihtiyacını Afşinli İşadamımız Mehmet Karakız ağabeyimiz giderdi. Afşin'imize yakışan bir oteli bizlere kazandırdı. Bu güzel hizmet sayesinde esnaflarımızla hep birlikte iftarımızı yapıyoruz. Emeklerinden dolayı kendisine Afşin ve esnaflarımızın adına teşekkür ediyorum. " açıklamasında bulundu.

 

 

Editör: Haber Merkezi