Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) Genel Müdürlüğü Malzeme Yönetimi Daire Başkanlığı, teknik şartname hazırlama esasları ve ihale hazırlık aşamaları ile ilgili bilgilendirme toplantılarına devam ediyor.Bu kapsamda AEL İşletme Müdürlüğü’nde eğitim semineri düzenlendi.

Afşin-Elbistan A Termik Santrali, Afşin-Elbistan B Termik Santrali, Afşin-Elbistan Linyitleri ve Menzelet HES İşletme Müdürlüklerinden, ilk gün 101 ve ikinci gün 100 olmak üzere yüksek bir katılımın sağlandığı bilgilendirme toplantısı, Malzeme Yönetimi Daire Başkanı Hüsamettin Kavşut‘un yaptığı açılış konuşmasıyla başladı.

Daha sonra katılımcılara, Merkez Ambar Müdürü Fatih Polat, Teknik Şartname Hazırlama Müdür Yardımcısı İsmail Çöl ve Müdür Yardımcısı Mehmet Emek Zeyrek tarafından ilgili mevzuatlar ve yönetmelikler doğrultusunda bilgilendirmede bulunuldu.
Teknik Şartname Hazırlama Esasları ve İhale Hazırlık Aşamaları ile ilgili bilgilendirme toplantılarının ilki; Bursa Doğal Gaz Kombine Çevrim Santrali, Tunçbilek Termik Santrali ve Orhaneli Termik Santrali İşletme Müdürlükleri personelinin katılımıyla, Bursa DGKÇS İşletme Müdürlüğü Toplantı Salonunda, 29-30 Mayıs 2014 tarihlerinde gerçekleştirilmişti. 
Editör: Haber Merkezi