İYİ Parti Afşin Belediye Başkanı Adayı Adem Yıldız, Altaş Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Seçim çalışmalarına devam eden İYİ Parti Afşin Belediye Başkanı Adayı Adem Yıldız ve beraberindeki belediye meclis üyesi adayları, Altaş Mahallesini ziyaret etti.

Vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaşan Yıldız, burada yaptığı konuşmada, projelerini anlatarak 31 Mart'ta yapılacak Mahalli idareler yerel seçimi için destek istedi.

Afşin'e, Afşinlilerle birlikte hizmet edeceklerini söyleyen Başkan Adayı Yıldız, "Şahsım ve belediye meclis üyesi arkadaşlarımız gittiğimiz her yerde sıcak ve samimi bir şekilde karşılanıyoruz. Öncelikle bizlere bu sıcak ilgiyi gösteren tüm Afşinli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah sizlerinde desteğiyle Afşin 'iyi' olacak. Belediye bizlere nasip olursa Afşin'de birçok şey değişecek. Bir yandan Afşin'in öncelikli sorunlarını çözerken, bir yandan da vatandaşlarımızın talepleri bizim hizmetlerimize yön verecek. O mahalle, bu mahalle ayrımı yapmadan belediye hizmetlerimizi her noktaya ulaştırmak istiyoruz. Bizler Afşin için bu yola çıktık. Tek arzumuz Afşin'i daha güzel ve yaşanılabilir bir ilçe haline getirmek. Sizlerden önce dua sonra Afşin'e hizmet etmek için yola çıkan bu güzel kadroya seçimlerde destek istiyorum." açıklamasında bulundu.

Yıldız, konuşmasının ardından vatandaşlara  birebir sohbetlerde bulundu.

Editör: Haber Merkezi