7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak Milletvekili Genel Seçiminde MHP'den aday adaylığını açıklayan Fahrettin Oğuz Tor, MHP Afşin İlçe Teşkilatında partileriyle bir araya geldi.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Fahrettin Oğuz Tor, MHP Afşin İlçe Teşkilatında birlik ve beraberlik toplantısı düzenledi. Tor, burada yaptığı konuşmada, "Afşinli vatandaşlarımızın önce hayır dualarını sonra desteklerini istiyorum."dedi.

Birlik ve beraberlik toplantısında ilk olarak konuşma yapan MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, "2015 genel seçimleri öncesinde Afşin'imizin ilçe kongresini yaptık, daha sonra ise il kongremizi gerçekleştirdik. Kongre sürecinde bizlere destek olan bütün partililerimize teşekkür ediyorum. Kongremizin sonucunda Seçim sürecine girdiğimiz için bir araya gelemedik. İnşallah bundan sonra sık sık bir araya gelerek 7 Haziranda yapılacak olan genel seçimlerde başarılı bir sonuç almak için elimizden geleni yapacağız. 7 Haziranda yapılacak olan genel seçimlerde içimizden biri olan değerli ağabeyimiz Fahrettin Oğuz Tor aday adaylığını açıkladı. Afşin olarak bizim kalbimiz, gönlümüz onunla. MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayımız Fahrettin Oğuz Tor ağabeyimize aday adaylığı sürecinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum."açıklamasında bulundu.

Afşin'de üç hilal bayrağını dikeceğiz ve Türkiye'de de iktidara geleceğiz diyen Başkanı Koç, "Yerel seçimlerde halkımızın partimize olan ilgisini gördük ve belediye seçimini çok az bir oyla kaybettik. Seçimi kaybettik ama halkımızın bize olan ilgisini ve teveccühünü görmenin mutluluğunu da görmüş olduk. İnşallah yerel seçimlerde göstermiş olduğumuz bu güzel performans genel seçimlere yansıyacak. Afşin'de üç hilal bayrağını dikeceğiz ve Türkiye'de de iktidara geleceğiz. Yerel seçimlerde halkımızın gönlünü kazanan Belediye Başkan Adayımız Adem Yıldız Bey'e emeklerinden dolayı ayrıca teşekkür etmek istiyorum. İnşallah genel seçimlerde iyi bir sıralama alarak Afşin'de üç hilal'i dalgalandıracağız." diye konuşmasını tamamladı.

Daha sonra konuşma yapan yerel seçimlerde MHP Afşin Belediye Başkan Adayı olan Adem Yıldız, " Yerel seçimlerde partimiz için bir oy daha fazla nasıl alırız hesabı yaparak belde belde, kapı kapı gezerek çalışmalarımızı yürüttük. Yerel seçimlerde belediye başkanlığını çok az bir oy farkla kaybettik ama halkımızın gönlünü kazandık. Yerel seçimlerde çalıştığım gibi, şimdi genel seçimlerde çalışacağız ve aday adayımız Oğuz Tor'la birlikte üç hilali Afşin'de, Kahramanmaraş'ta dalgalandıracağız. Bundan sonraki süreçte küskünlüleri dargınlıkları bir kenara bırakmalıyız. Gönül kırgınlıklarının hepsi unutulsun.  7 Haziran genel seçimlerinde iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum. O yüzden kimseyi kırmadan vatandaşlarımızı kucaklayarak, birlik olarak hareket etmeliyiz. Afşin'den Milliyetçi Hareket Partisinden bir tane milletvekili çıkartmanın zamanı geldi. Bizler birlik içerisinde Aday Adayımız Oğuz Tor' destek olmamız lazım." açıklamasında bulundu.

Son olarak konuşma yapan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Fahrettin Oğuz Tor, " 7 Haziran 2015 Genel seçimlerinin Türk milletine,İslam alemine, Kahramanmaraş'ımıza ve Afşin'imize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yerel seçimlerde milliyetçi hareket partisi belki belediye başkanlığını kazanamadı ama Afşin'in yüzde 50'ye yakının rey'ini aldı. Vatandaşlarımıza partimize olan ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Belediye Başkan Adayımız Adem Yıldız'a da başarılarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum." diye konuştu.


Aday Adayı Tor konuşmasına şöyle devam etti:

"Bu ülkem bizim ülkemiz. Biz Türkiye'yi, Kahramanmaraş'ımızı, Afşin'imizi ve her karış toprağını, insanlarımızı seviyoruz. Ama AK Parti bu kafayla giderse Allah korusun Türkiye'yi çok büyük badireler bekliyor. AK Parti hükümeti döneminde işsizlik oranı arttı, boşanmalar tavan yaptı. Boşanan vatandaşlar boşanma sebebi olarak geçimsizliği öne sürüyorlar. İşsizlik tavan yapmış bir ülkede bu çok normal. Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanına 50 tane saray feda olsun, 10 tane özel uçak feda olsun ama işsizliğin tavan yaptığı,yolsuzluğun patladığı, milletimizi geçim sıkıntısının sardığı bir zamanda saraylarda oturmak ve lüks içince yaşamak ne millidir nede İslami'dir. Dolayısıyla bu genel seçimlerde milletimizin bunları göreceğinin kanaatindeyim."

Aday adaylığı döneminde vatandaşlardan ve partililerden hayır duası beklediğini ifade eden Tor konuşmasını şu şekilde tamamladı:

"MHP Kahramanmaraş Milletvekilliği için aday adaylığımı açıkladım. Bu süreçte vatandaşlarımızın hayır dualarıyla bana destek olmasını istiyorum. Ben memleketimize, bölgemize çok güzel hizmetler yapacağıma inanıyorum. Bu konuda kendime güveniyorum. Afşin benden hayır dualarını ve desteklerini esirgemezse başarılı olacağımıza inanıyorum."

MHP Afşin İlçe Teşkilatında düzenlenen toplantıya, MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, delegeler ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Editör: Haber Merkezi