AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Dr. M. İlker Çitil, Afşin Belediyesi, Afşin Ticaret ve Sanayi Odası, S.S. Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Afşin Ziraat Odasını ziyaret etti.
7 Haziranda yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday adaylığını duyuran İlker Çitil, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can'ı, S.S. Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bahadır Yaşar'ı ve Afşin Ziraat Odası Başkanı Hasan Akpınar'ı ziyaret etti.
Ziyaretlerin ardından konuşma yapan Aday Adayı Çitil, " 25. dönem  Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Ak Partimizden aday adaylığımı açıkladım. Bu vesileyle kendi ilçem olan Afşin'de, Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven'i ve sivil toplum kuruluşu başkanlarımızı ziyaret ettim. Ziyaret ettiğimiz yerlerden aday adaylığı sürecinde dua istedik. Sağ olsunlar gittiğimiz her yerde çok hoş karşılandık. Şu ana kadar 83 bin nüfuslu Afşin'imize, toplamda 1 milyon 85 bin nüfusu olan Kahramanmaraş'ımıza Sağlık alanında hizmet etmeye çalıştık. Afşin'imize,Kahramanmaraş'ımıza hizmet etmeye çalıştık. Bundan sonra ise nasip olursa 75 milyon nüfusa sahip olan Türkiye'mize sadece sağlık alanında değil tüm yönleriyle hizmet etmeye çalışacağız. İnşallah bu aday adaylığımız hem Afşin'imize hem de Kahramanmaraş'ımıza hayırlı uğurlu olur." dedi.
Editör: Haber Merkezi