Afşin'de yaşayan 59 yaşındaki Yunus Yılmaz, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü 'Zeytin Dalı Harekâtına katılmak için Afşin Askerlik Şubesi Başkanlığına gönüllü askerlik başvurusunda bulundu.

Afşin Askerlik Şubesine gönüllü asker olmak için dilekçesini teslim ettiğini söyleyen emekli enerji işçisi Yunus Yılmaz, Zeytin Dalı Harekâtına katılmak istediğini söyledi.

1959 doğumlu olduğunu ve askerliğimi çavuş olarak İstanbul’da yaptığını söyleyen Yılmaz, "Afşin-Elbistan Termik A ve B santralinde Vardiya Amiri ve Elektrik Bakımı Baş Teknisyeni olarak çalıştım.  2014 yılında emekli oldum. 35 yıl işçi statüsünde çalıştım. Şuanda Türkiye’mizin Afrin'de Zeytin Dalı Harekâtı başlatması nedeniyle yeniden vatan görevi yapmak istiyorum. Çok şükür sağlığım yerinde, dilekçemi Askerlik Şubesi Başkanımıza teslim ettim. Kendisi dilekçemin Malatya 2. Ordu Komutanlığına ulaştırılacağını belirtti. İnşallah uygun görülür ve tekrar vatan görevi için silahlı kuvvetlerimizin emrinde operasyona katılmak istiyorum. Yetkililerin müsaade etmesini bekliyorum." açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi