Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararnamesi ile 624 mülki idare amirinin görev yeri değişti. Kahramanmaraş genelinde de 4 ilçenin kaymakamı değişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 624 mülki idare amirinin görev yerleri liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildi.

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Bingöl Solhan Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı, Pazarcık Kaymakamlığı’na atandı. Çankırı’nın Eldivan Kaymakamı Emre Oğuztürk Andırın Kaymakamı olarak atandı. Denizli’nin Bozkurt Kaymakamı Talha Battal Çağlayancerit ilçesine görevlendirildi. Pazarcık Kaymakamı Adil Nas, Sivas Vali Yardımcılığı’na atandı. Türkoğlu Kaymakamı Gürbüz Saltaş, Düzce Vali Yardımcılığı’na görevlendirildi. Nurhak Kaymakamı Yasin Akgül, Şanlıurfa Vali Yardımcısı olarak atandı. Andırın Kaymakamı İbrahim Güneş, Batman Vali Yardımcısı olarak görevlendirildi.

Editör: Haber Merkezi