Afşin İESK:4 – Gölcük İESK:2

Türkiye İşitme Engelliler Süper Lig'inin 6. Haftasında Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü kendi sahasında Gölcük İşitme Engellileri ağırladı.

13 Aralık Pazar günü saat 11.00'da Afşin Sentetik Çim Sahada rakibi Gölcük İESK ile karşılaşan Süper Lig temsilcimiz maçı 4-2’lik net bir skorla kazandı.

İşitme Engelliler Süper Lig'inin 6. Haftasında, rakibi Gölcük İESK’ne karşı baştan sona çok iyi bir oyunla üstünlük sağlayan Afşinli işitme engelliler, rakibini farklı bir skorla yenmeyi başardı ve puanını bir maç eksiğiyle 7’ye çıkardı.

Süper Lig temsilcilerimizin gollerini Hasan Özarslan (16.dk,35.dk) ve Serhan Arslan (20.dk, 65.dk) kaydetti.

Alınan galibiyetle ilgili bir açıklama yapan Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Durdu Türkmen,  “Baştan sona bizim üstünlüğümüzle geçen karşılaşmadan farklı bir galibiyetle ayrılmaktan dolayı son derece memnunuz. Ligde hedefimize ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız. Futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum” dedi. 

Sessiz Sporcular Maçtan Önce Kurban Kesti

Antalya deplasmanına giderken takımı taşıyan aracın trafik kazası geçirdiğine söyleyen Başkan Türkmen, " Geçtiğimiz hafta Mersin'de aracımız kaza yaptı. Çok şükür maddi hasarın dışında futbolcu arkadaşlarımıza herhangi bir zarar gelmedi. Bu hafta Gölcük maçı öncesi takım arkadaşlarımızla kurban kestik. İnşallah bu tür kazalarla bir daha karşılaşmayız. Afşin işitme engelliler futbol takımı olarak Afşin'imizi ve Kahramanmaraş'ımızı Süper Lig'de temsil etmekten gurur duyuyoruz. Şuanda burada uzun yıllar mücadele etmek ve kalıcı istiyoruz. Şuanda bir maç eksiğimiz bulunuyor ve 7 puanla 7. sırada yer alıyoruz” açıklamasında bulundu. 



Editör: Haber Merkezi