Kahramanmaraş 27. İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu 2016 yılı ilk toplantısı, Vali Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında yapıldı. 

Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan 27. İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu toplantısında, Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Ruh Sağlığı Birimi sorumlusu Psikolog Oya Birsen, İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube 3. Sınıf Emniyet Müdürü Yücel Kayadelen ve Sosyolog Şükrü Bilgiç tarafından sunumlar yapıldı.

Gerçekleştirilen sunumda uyuşturucuyla mücadele kapsamında Halk Sağlığı Müdürlüğü ve diğer kurumların 2015 yılı içerisinde yaptığı faaliyetler hakkında slayt gösterimi eşliğinde katılımcılara bilgi verildi. 

Toplantıda katılımcılar, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yeni dönem faaliyet kararları alınarak uyuşturucu kullanımını en aza indirmek için görüş ve önerilerde bulundu.

Vali Güvençer’in başkanlığındaki toplantıya, Vali Yardımcısı Sultan Doğru, Onikişubat Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, İl Jandarma Komutan Vekili Jan.Alb. Alper Kuşbaşoğlu, İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz ile kamu kurum amirleri katıldı.

 

Editör: Haber Merkezi