Sıra Kahramanmaraş'a geldiğinde AK Parti'den, Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Veysi Kaynak, Celalettin Güvenç, Nursel Reyhanlıoğlu, Mehmet Uğur Dilipak, Mehmet İlker Çitil, İmran Kılıç ve MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, milletvekili yemini etti. 
-Afşin TBMM'ye iki vekil gönderdi

Yemin sonrası kısa bir açıklama yapan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet İlker Çitil, "Rabbim'e şükürler olsun. 26.dönem milletvekilliği yeminimizi yaptık. Allah bizleri ve yapacağımız hizmetleri ülkemiz ve alemi İslam için hayırlara vesile kılsın inşallah" dedi.

Daha sonra görüşlerini aldığımız Afşinli hemşerimiz MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor ise, "TBMM Genel Kurulunda düzenlenen törende milletin vekili olmak için yemin ettik. Bundan sonraki süreçte milletimize, ülkemize layık olmak için, vatandaşın sesi soluğu olmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Vekilliğim süresi boyunca Kahramanmaraş, ve ilçelerine gelen yatırımları takip edeceğim, olması gereken hizmetleri takip edeceğim. Bizimle beraber yürüyenlere ve Bütün Kahramanmaraş'a, Afşin'e selam olsun. Allah yardımcımız olsun" açıklamasında bulundu.
Editör: Haber Merkezi