Afşin’de 1984-1989 yılları arasında Afşin Belediye Başkanlığı yapan Şeref Peköz’ün oğlu Ünal Peköz, vekaleten de olsa 25 yıl sora babasının koltuğuna oturdu.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven çeşitli ziyaret ve incelemeler için il dışına gitmesinin ardından Belediye Başkanlığı görevini vekaleten Afşin Belediyesi Meclis Üyesi Ünal Peköz’e bıraktı. Ünal Peköz, 25 yıl sonra babası Şeref Peköz’ün koltuğuna oturdu.

Sorumluluk duygusunun daha fazla olduğunu belirten Afşin Belediye Başkanvekili Ünal Peköz, “1984-1989 yılları arasında babam Şeref Peköz Belediye Başkanlığı yaptı. O zaman Anavatan Partisinden Belediye Başkanı seçilmişti ve Merhum Turgut Özal’ın ilk partisiydi. 1984-1989 arasında Afşin’de belediye başkanlığı görevini yapan babam sonraki süreçte aday olmadı. Şimdi aradan 25 yıl geçit ve babamın makamında vekillik yapıyorum. Bu olay beni çok gururlandırıyor ve babamın makamında oturduğum için sorumluluk duygusu daha da ağır basıyor. Çünkü babamın isminin ağırlığı var, herkesin takdir edeceği üzere. Çok büyük hizmetleri oldu Afşin’e, şehirleşme konusunda çok hizmetleri oldu ilçemize.  Aradan 25 sene geçmiş olmasına rağmen unutulmamış ve takdir ediyor halkımız. O yüzden halkımız, evladı olduğum için bizlerden daha iyi hizmet umuyorlar. İnşallah layıkıyla görevimizi yerine getireceğiz. Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven ve diğer arkadaşlarımızla beraber Afşin’e kalıcı hizmetler yapacağız. “

Editör: Haber Merkezi