Sosyal Belediyeciliğin öncüsü Onikişubat Belediyesi, ilkleri yapmayı sürdürüyor. Yaşamın her anında vatandaşlarının yanında olmayı ilke edinen Onikişubat Belediyesi, bu yıl da bir ilki gerçekleştirerek ilçesinde öğrenim gören 750 öğrenciye hediyeler takdim etti.
Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışma sonunda, Ilıca, Kurtlar, Zeytindere, Önsen, Yeşilyurt, Beşen, Büyüksır, Küçüksır, mahallelerindeki 750 ihtiyaç sahibi öğrenciye kırtasiye, oyuncak, eşofman, diş fırçası ve macunu giyim ve ayakkabıdan oluşan 7 takımlık hediye seti ulaştırıldı.
Belediye Başkanvekili Dr. Ali Ünsal ve Başkan Yardımcısı Fatih Yoğurt tarafından okullarında ziyaret edilen öğrenciler, aldıkları hediyeler karşısında büyük mutluluk yaşadı.
Başkanvekili Dr. Ünsal, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Onikişubat Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğin birbirinden güzel örneklerini sergilemeye devam ettiklerini söyledi. Özellikle Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in çocuklar konusunda oldukça hassas olduğunu ifade eden Ünsal, şöyle konuştu:
“Çocuklarımıza yönelik attığımız her adımdan en büyük destekçimiz hiç kuşkusuz Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek. Çünkü o çocukları çok seviyor ve onların çocukluklarını en iyi şekilde yaşamasını istiyor. Yarın da bildiğiniz gibi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Biz de bu bayramda yine sosyal belediyeciliğin öncüsü olalım istedik. Onikişubat bölgesine bağlı uzak köylerimizde maddi imkansızlıklar içerisinde eğitim yaşamlarını sürdüren çocuklarımıza hediyeler verelim, şevklerini artıralım ve yüzlerini güldürerek eğitimlerine katkıda bulunalım istedik. Ben bugün Ilıca bölgesindeyim. Başkan Yardımıcısı Fatih Bey de diğer tespit ettiğimiz yerlerde hediyeleri takdim ettiler. Gazi Mustafa Kemal’in çocuklarımıza armağan ettiği bir bu bayramda, yarınlarımızın teminatı çocuklarımızla birlikte olduğumuz için mutluyuz.”
Editör: Haber Merkezi