Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen, 2016­- 2017 eğitim öğretim yılı okul sporları müsabakaları başladı.

Birçok branşta 2016-­2017 eğitim­-öğretim yılı boyunca sürecek okul sporları müsabakaları Afşin Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü çim sahada, okullar arasında düzenlenen futbol turnuvası ile yapıldı.

Afşin'in çok güçlü spor potansiyeli ve kapasitesi bulunduğunu belirten Afşin Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Asef Arslan, okul sporlarının çocuklara ve gençlere sağlıklı yaşama kültürünü aşılamak amacıyla organize edildiğini belirtti.

Arslan, açıklamasına şöyle devam etti:

" Okul Sporları ile eğitime destek olmak, okul çağındaki çocuk ve gençlere sporu sevdirmek, zeki ve çevik insanlar olmalarını sağlamak amacıyla başlatılan sportif aktiviteler Afşin'de çok sayıda okul ve öğrencinin katılımı ile başladı ve devam ediyor. Afşin Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen müsabakalarda, Futbol turnuvasında: Gençler 10 Takım, Yıldızlarda 10 Takım, Küçüklerde 8 Takım yarışacak. Voleybol  turnuvasında: Gençler Kızlar 6 Takım, Gençler Erkekler 9 Takım, Yıldızlar Kızlar 6 Takım, Yıldızlar Erkekler 3 Takım, Küçükler Kızlar 6 Takım yarışacak. Badminton da Küçükler Kızlar 4 Takım yarışacak. Masa Tenisinde ise Küçükler Kızlar 3 Takım yarışacak.İlçede başarılı olan takım Kahramanmaraş'ta İlçemizi temsil hakkı elde edecek.Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum"

Editör: Haber Merkezi