Afşin'de okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören yaklaşık 20 bin öğrenci, ders başı yaptı. Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan, öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.

Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan, 2015-2016 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla yayımladığı mesajda, yeni eğitim ve öğretim yılının başta öğretmenler, öğrenciler, bütün eğitim çalışanları ve veliler olmak üzere bütün millete hayırlı olması dileğinde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan, yayımladığı mesajda, yeni eğitim öğretim döneminin başlamasının coşkusu ve heyecanı içinde olduklarını vurgulayarak, "Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle sevgili öğrencilerimizin, değerli öğretmenlerimizin ve velilerimizin sevincine, heyecanına yürekten katılıyor, eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum. Toplumumuzun kalkınması, refah seviyesinin yükselmesi, ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişmesi, ancak eğitimle mümkündür" ifadelerini kullandı.

Afşin’de eğitim öğretimin kalitesini artırmayı hedeflediklerine işaret eden Turan, şunları kaydetti:

"Çocuk ve gençlerimizin tarih bilincine sahip, özgür düşünen, kendine güvenen, bilim ve teknoloji üretebilen, iletişim kurabilme yeteneği yüksek, milletimizin değerlerine duyarlı, insana önem veren, demokrasinin ve insan haklarının değerini bilen bireyler olarak yarınlara hazırlanması en büyük hedefimizdir. Ülkemizin ihtiyacı olan eğitilmiş insan gücü, ilim, irfan yuvası olan okullarımızda yetiştirilmektedir. Amacımız, hep beraber eksikliklerimizi gidererek ilçemize eğitim-öğretimin kalitesini yükseltmektir. Bu duygu ve düşüncelerle öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve ailelerine en içten sevgi ve başarı dileklerimi sunuyor, 2015-2016 eğitim-öğretim yılının başarılı geçmesini temenni ediyorum."

 

Editör: Haber Merkezi