Eshab-ı Kehf Anadolu Lisesi Şampiyon Oldu

Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Afşin Gençlik Hizmetleri, Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde öğretmenler arasında düzenlen 15 Temmuz Destanı Voleybol Turnuvası sona erdi.

Afşin Kapalı Spor Salonunda düzenlenen 15 Temmuz Destanı Voleybol Turnuvasına ilçedeki 23 okulun katılımıyla gerçekleştirildi.

Öğretmenler arasında kıran kırana geçen turnuvanın galibi Afşin Eshab-ı Kehf Anadolu Lisesi oldu. Heyecan dolu dakikalar yaşandığı turnuvanın final maçını Afşin Eshab-ı Kehf Anadolu Lisesi ve TEAŞ İstiklal Ortaokulu arasında oynandı.

Rakibine set vermeyen Afşin Eshab-ı Kehf Anadolu Lisesi 3-0 kazanarak birincilik kupasını kaldırdı.

Turnuvanın final maçına katılan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, düzenlenen final maçının centilmen bir şekilde gerçekleştiğini belirtti.

Akkurt, “Afşin ilçemizde yapılan voleybol turnuvamızın final maçını izlemek için geldim. 15 Temmuz Destanı Voleybol Turnuvasının final müsabakası gerçekleşti. Centilmen bir maç oldu. Bu maçların kaybedenleri yok. Hepimiz hem zihni olarak hem bedeni olarak sağlıklı bir yaşam kültürünü elde etmiş olduk. Buradaki coşkuyu burada ki heyecanı son derece beğendiğimi söyleyebilirim. Bu turnuvada emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür eder kazanan arkadaşlara başarılar dilerim. “açıklamasında bulundu.

Eshab-ı Kehf Anadolu Lisesi'nin birinci olduğu turnuvada, TEAŞ İstiklal Ortaokulu ikinci, Arıtaş Cuma Çelik Ortaokulu üçüncü olurken, Çoğulhan Ortaokulu da en centilmen takım seçildi.

Düzenlenen turnuvaya Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, Afşin Gençlik Hizmetleri, Spor İlçe Müdürü Asef Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan, okul müdürleri çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.

Editör: Haber Merkezi