Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Orman Haftasında öğrencilerle birlikte fidanları toprakla buluşturdu.

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kapsamında, Afşin Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü  ile Afşin Zümrüt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliğinde okul bahçesine 140 çam fidanı dikildi.

Okul bahçelerinin daha yeşil bir görünüm kazanması amaçladıklarını belirten Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Orman Haftasında öğrencilerle birlikte güzel birlikte güzel bir etkinlik gerçekleştirdiklerini söyledi.

Eğitim kurumlarındaki yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmalarına devam edeceklerini ifade eden Güven, “Afşin Belediyesi olarak Orman Haftası münasebetiyle Afşin Zümrüt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ağaçlandırma çalışması için toplanmış bulunmaktayız. Afşin’de okullara yönelik faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Diğer taraftan belediye hizmetleri yaparken diğer taraftan da okullarımızın bu tür hizmetlerini görmeye çalışıyoruz. Her yıl bazı okullar belirleyip bütün ihtiyaçlarını karşılıyoruz. İnşallah bundan sonra da karşılamaya devam edeceğiz. Büyük oranda Afşin’de üst yapı hizmetlerini tamamladık. Bu sezondan sonra inşallah tüm okullarımıza daha fazla vakit ve imkân ayırma zamanımız olacak. Etkinlikte emeği bulunan okul idaremize ve belediye personellerimize teşekkür ediyoruz. “açıklamasında bulundu.

Düzenlenen etkinliğe, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Hasan Akdemir,İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Rıdvan Tuncer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Asef Arslan, okul müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Editör: Haber Merkezi