Adliyeye alınacak zabıt kâtipliği uygulama sınavına 101 kişi katılacak. Sınav sonunda Elbistan adliyesine 3, Afşin ve Göksun adliyesine de birer sözleşmeli personel alınacak.
Adalet Bakanlığı’nın sözleşmeli personel alımı için izin verdiği yerlerden biri olan Elbistan adliyesine 3, Afşin ve Göksun adliyelerine birer kişi alınacak. Zabıt kâtipliği yapacak olan sözleşmeli personellerin belirlenmesi için 21 Şubat tarihinde mülakat yapılacak.

Elbistan Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanlığı tarafından 21 Şubat 2015 tarih ve 09.00 da yapılacak olan Sözleşmeli Zabıt Katibi Uygulama Sınavına gireceklerin listesi Elbistan Adliyesi’nin internet sitesinde yayınlandı. Toplam sözleşmeli personel olmak isteyen toplam 122 kişinin başvurusu değerlendirildi ve bunların arasında 101 kişinin müracaatı kabul edildi.

Kabul edilen adaylar 21 Şubat Cumartesi günü uygulamalı mülakata tabi tutulacak ve başarılı olan isimler arasında 5 kişi belirlenecek. 3 Kişi Elbistan, 2 kişi Afşin ve Göksun’da görevlendirilecek. 
Editör: Haber Merkezi