Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ), 2018-2019 Akademik Yılı mezunlarını, protokol üyeleri, öğrenciler ve ailelerinin katılımıyla Avşar Yerleşkesinde düzenlenen törenle uğurladı.

KSÜ Avşar Yerleşkesi Futbol Stadyumunda yapılması planlanan etkinlik sağanak yağmur ve elverişsiz hava şartları nedeniyle Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Mezun öğrenciler ve ailelerine seslenen KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, mezun öğrencileri kutlayarak, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat geçirmeleri temennisinde bulundu.

27 yıllık köklü bir üniversite olan KSÜ’nün toplumun ve çağın gereksinimleri doğrultusunda kendini sürekli yenilediğini ve her geçen gün büyümeye devam ettiğini ifade eden Rektör Can, yeni eğitim-öğretim yılında öğrenci adaylarını ‘Sürekli öğrenmenin, değişimin ve geleceğin adresi’ Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesine davet etti.

Ülkemizin geleceğinin mimarları olacak olan KSÜ mezunlarının bugüne gelmesinde emeği geçen ailelere ve öğretim elemanlarına teşekkür eden Rektör Can, aynı heyecan, azim ve kararlılıkla ülkesi ve milletine bağlı donanımlı nesiller yetiştirmenin gayreti içerisinde olacaklarını söyledi.

Törende, dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ve hediyeleri Rektör Can ve protokol üyeleri tarafından takdim edildi. 2018-2019 Akademik Yılı birincisi Ziraat Fakültesi öğrencisi Hamdi Aslan, ikincisi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Bekir İnciroğlu ve üçüncüsü İlahiyat Fakültesi öğrencisi Ayşenur Güllü oldu.

Rektör Can, mezuniyet törenine destekte bulunan Spark Vakfı ve Kervan Pastaneleri yetkililerine de katkılarından dolayı teşekkür ederek günün hatırası için plaket sundu.

Tören, mezun öğrencilerin hep birlikte mezuniyet andını okumaları ve ardından kep atmalarıyla sona erdi. Hava muhalefeti nedeniyle gerçekleştirilemeyen konser programı ise ileriki bir tarihe ertelendi.

Editör: Haber Merkezi